Svenska Sångerskan Elin Malmgren debuterar i Wallmans nya Dinnershow -VIVA

SÅNGERSKAN ELIN MALMGREN , ÄR 29 ÅR OCH KOMMER FRÅN  KARLSHAMN.

Hon är utbildad i Stockholm, men har spenderat de senaste åren i Oslo. Hon har nyligen flyttat till Malmö för att jobba för Wallmans i Cirkusbyggnaden i Köpenhamn, en av Europas största dinnershows.

HUR LÄNGE HAR DU VARIT I SHOWBUSINESS  ?

Jag har sysslat med det här hantverket sedan liten, Att stå på scen känns  lite som en extremsport, det är  direkt skrämmande, överjävligt och ljuvligt.
Jag försökte undvika showbusiness ,ett tag för det gjorde mig väldigt nervös, men sedan ändrade jag mig och  satte mig  åter i musikaliska sammanhang av ren skräckförtjusning och nu är jag här.
Nu är det inte längre  ”hoppas skolan brinner ner-nerver” innan jag ska sjunga. Nu kan jag ju fokusera på rätt saker, att det handlar inte  så mycket om mig längre,  utan  mer om musiken och de jag delar stunden med.

MIN HÖFTLEDSDYSPLASI HAR FÅTT MIG ATT BLI MER ÖDMJUK

Du blev  diagnostiserad  med höftdysplasi för ett par år sedan ?

Ja , det  har tagit en stor plats i mitt liv då det gör det  svårt för mig att gå ibland. Men det har också  gjort mig mer närvarande, lättsam och ödmjuk. Men också skarpare och dedikerad vill jag tro, det har fått mig att spänna pilbågen på något vis.
Som för många andra så har Musiken, dansen och teatern varit lite som en livboj, en inkluderande upplyftande plats, men också det som fört  mig in i mina största inre bearbetningar.
För 10 år sedan överraskade jag min mamma på hennes 50års dag med en kväll på Wallmans i Köpenhamn. Jag blev tagen av hela upplevelsen. Vi tappade verkligen hakan bägge två•

GENOMLYCKLIG ATT FÅ VARA ETT KUGGHJUL I WALLMANS SALONGERS MASKINERI

Hur känns det  nu inför den nya uppsättningen ”Viva” ?
Jag ser fram emot premiären och det kommande året. Årets show VIVA, är en boost av livskraft, ett stort firande, lite jävlar anamma och vitalitet. Det sätter vi alla pris på efter den tid som varit. Det är så många goa människor och  eldsjälar på alla avdelningar som jobbar dedikerat och gör upplevelsen verklig. The  Show is the star!

 

VAD KOMMER DU ATT GÖRA I DEN NYA DINNERSHOWEN VIVA ?

Jag ska dingla med benen i en takkrona i  en fräck kostym.
I år sker dessutom ett historiskt skifte i showen på Wallmans. Jag är nyfiken på gästernas respons.
Det finns ju lika många meningar och uppfattningar av en låt som det finns folk som lyssnar på den. Det är fint att resa i känslominnen tillsammans med publiken, och dessutom skapa nya minnen ihop.  Med en så maxad produktion och så god mat på Wallmans så är Diva en garanterad succé.

JAG FIRADE 30 UNDER VÅR ÖPPNINGSHELG!
MAMMA FYLLER 60 I VINTER. DET SKA BLI MÄKTIGT ATT FIRA HENNE FRÅN SCENEN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Ostbågar av linser är godare och knaprigare än med majs

Estrella följer upp sin succé Linschips med Linsbågar , som är ostbågar gjorda av linser. Linsbågarna är verkligen goda, de smakar mer som de mindre...

Nu lanseras världssuccén – Kristallrosén LYV i Sverige

Den unika flaskan ger det friska och franska rosévinet från den anrika vinfamiljen Maison Jeanjean uppenbarelsen av en kristall. Flaskans trendriktiga kristallform leker med ljusets...

Jerry Williams fyllde Stortorget på sin sista konsert i Malmö

Jerry Williams visade var skåpet skulle stå på Stortorget under fredagskvällen. Medelåldern på bandet för var högre än majoriteten av publikum. Basisten måste vara i...

Nya stjärnskottet Josefin Söderqvist släpper debutsingeln “Nu från noll”

  Den 23-åriga artisten, låtskrivaren och producenten Josefin Söderqvist från Nynäshamn är uppvuxen med flera musiker och musikskapare i familjen. Den 26 augusti släpper Josefin sin...