Las Vegas har kommit till Köpenhamn – Viva Wallmans

JAG ÄR IMPONERAD ÖVER ÅRETS SHOW SOM ÄR EN RIKTIG SHOWSTOPPER .

När du kommer till Wallmans blir du visad till ditt bord av servicepersonalen som är mycket vänlig och ser till  att du blir serverad mat under hela föreställningen.

Den vegetariska huvudrätten som var Asiatisk Nudelsoppa med tofu, svamp och friterad blomkål var fantastiskt god.

Inledningen rivstartar med att Robert Lukian  bjuder på flera fartfyllda nummer.
Många gånger är det samspelet mellan ljus och scenografi och artister som gör att Wallmans är en riktig showstopper.
Akrobaterna överträffar varandra med att hänga högt upp i luften och göra halsbrytande konster. Min egen favorit är när den sanslöst vältränade akrobaten Jonathan Young hänger viktlös i luften.  Musiken ger numret ytterligare en dimension och akrobaten lyckas förmedla känslan av att han kan flyga som den grekiske äventyraren Ikaros, för att sedan krypa ihop till att bli en larv som sedan sträcker ut sig och blir en vacker fjäril.

Kvällens Värdinna är Megan Moore aka Thomas Rosendal, som själv uppträder i ett uppskattat nummer som hyllar Dolly Parton.
Sedan kommer  ett  ”Elvis Presley” nummer  – Dedikerat en av 1900-talets mest betydelsefulla kulturikoner. Helt i hans anda levererar Wallmans en Elvis-show med många kostymbyten, magnifik scenografi och en mängd odödliga hits som t.ex. ”Blue Suede Shoes ”, ”, ”An American Trilogy” och ”Burning Love”.
När sångarna sjunger Jailhouse Rock” börjar publiken att vifta med servetterna som är en gammal tradition på Wallmans. Servett-viftning är en rungande applåd.
De internationella akrobaterna Jamie & Beata imponerar  stort  med sitt imponerande och vågade ”hand-to-hand”-nummer. Jamie framför också ett fenomenalt, internationellt hyllat badkarsnummer.
Publikum fick även  nöjet att uppleva Jonathan Young,  en brilliant  artist som briljerar med sitt komiska ”Chinese Pole”-nummer på en sex meter hög stolpe.

Det stora finalnumret i VIVA är tillägnat den svenska producenten och låtskrivaren Max Martin, som har producerat och skrivit för stora stjärnor som Britney Spears, Backstreet Boys, Bon Jovi och Katy Perry.

Max Martin  har mer än 25 nummer 1 hitsinglar .Det är bara Lennon/McCartney som haft fler topp_placeringar än Max Martin. Ett imponerande CV.
Vi fick höra  låtarna  ”Baby One More Time”, ”I Want It That Way”, ”It’s My Life” och ”I Kissed a girl ” fick publikum att dansa, sjunga och vifta med servetterna .

Ett färgstarkt och fartfyllt  nummer, där hitsen avlöser varandra som fyrverkerier på en nattsvart himmel i Köpenhamn.
För er som inte fått nog av en show som innehåller ALLT  så finns det även möjlighet att dansa hela natten lång i Cirkusbygningens Nattklubb.

Nu skjuter vi igång diskoteket !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Sicario-Soldado är mycket action för pengarna

Första kyssen och första linan går aldrig att upprepa. Därför jämför jag inte uppföljare på samma sätt som föräldrar inte jämför barn. Sicario 2 är...

Kalles Light firar 20 års jubileum med 50% mindre socker

Att tiden går fort bevisar Kalles Kaviar Lätt, som hette light när den introducerades 2001. Den innehåller 25 % mindre fett och 50 %...

Molly Sandén tog Malmö med storm

Molly Sandén är en av Sveriges största artister. 2020 fick hon 3 Grammis : årets artist , årets album och årets pop låt "Det bästa...

The cardcounter – ytterligare ett mästerverk från Paul Schrader

Redan från första rutan ler jag med hela ansiktet. det kommer inte som en överrasknng att the cardcounter blev nominerad till bästa film under...

STAUNING – Dansk Whisky i världsklass

Staunings Whisky har en påtaglig styrka. Det märks att styrkan är på 48 % Men samtidigt så är Stauning inte tung eller har en ekfatskaraktär. Den...
En färgstark och fartfyll show där hitsen avlöser varandra som fyrverkerier på en nattsvart himmel i Köpenhamn.Las Vegas har kommit till Köpenhamn - Viva Wallmans