Las Vegas har kommit till Köpenhamn – Viva Wallmans

JAG ÄR IMPONERAD ÖVER ÅRETS SHOW SOM ÄR EN RIKTIG SHOWSTOPPER .

När du kommer till Wallmans blir du visad till ditt bord av servicepersonalen som är mycket vänlig och ser till  att du blir serverad mat under hela föreställningen.

Den vegetariska huvudrätten som var Asiatisk Nudelsoppa med tofu, svamp och friterad blomkål var fantastiskt god.

Inledningen rivstartar med att Robert Lukian  bjuder på flera fartfyllda nummer.
Många gånger är det samspelet mellan ljus och scenografi och artister som gör att Wallmans är en riktig showstopper.
Akrobaterna överträffar varandra med att hänga högt upp i luften och göra halsbrytande konster. Min egen favorit är när den sanslöst vältränade akrobaten Jonathan Young hänger viktlös i luften.  Musiken ger numret ytterligare en dimension och akrobaten lyckas förmedla känslan av att han kan flyga som den grekiske äventyraren Ikaros, för att sedan krypa ihop till att bli en larv som sedan sträcker ut sig och blir en vacker fjäril.

Kvällens Värdinna är Megan Moore aka Thomas Rosendal, som själv uppträder i ett uppskattat nummer som hyllar Dolly Parton.
Sedan kommer  ett  ”Elvis Presley” nummer  – Dedikerat en av 1900-talets mest betydelsefulla kulturikoner. Helt i hans anda levererar Wallmans en Elvis-show med många kostymbyten, magnifik scenografi och en mängd odödliga hits som t.ex. ”Blue Suede Shoes ”, ”, ”An American Trilogy” och ”Burning Love”.
När sångarna sjunger Jailhouse Rock” börjar publiken att vifta med servetterna som är en gammal tradition på Wallmans. Servett-viftning är en rungande applåd.
De internationella akrobaterna Jamie & Beata imponerar  stort  med sitt imponerande och vågade ”hand-to-hand”-nummer. Jamie framför också ett fenomenalt, internationellt hyllat badkarsnummer.
Publikum fick även  nöjet att uppleva Jonathan Young,  en brilliant  artist som briljerar med sitt komiska ”Chinese Pole”-nummer på en sex meter hög stolpe.

Det stora finalnumret i VIVA är tillägnat den svenska producenten och låtskrivaren Max Martin, som har producerat och skrivit för stora stjärnor som Britney Spears, Backstreet Boys, Bon Jovi och Katy Perry.

Max Martin  har mer än 25 nummer 1 hitsinglar .Det är bara Lennon/McCartney som haft fler topp_placeringar än Max Martin. Ett imponerande CV.
Vi fick höra  låtarna  ”Baby One More Time”, ”I Want It That Way”, ”It’s My Life” och ”I Kissed a girl ” fick publikum att dansa, sjunga och vifta med servetterna .

Ett färgstarkt och fartfyllt  nummer, där hitsen avlöser varandra som fyrverkerier på en nattsvart himmel i Köpenhamn.
För er som inte fått nog av en show som innehåller ALLT  så finns det även möjlighet att dansa hela natten lång i Cirkusbygningens Nattklubb.

Nu skjuter vi igång diskoteket !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Blade Runner 2049 – förväntas dra in mer än orginalet

Han Solo. Indiana Jones. Dr Richard Kimble. Presidenten. Jack Ryan. Harrison Ford har skildrat flera av de mest minnesvärda karaktärerna i filmhistorien och i några...

Båstads sill och mos hamnar sist i sill testet

I Båstad hamn serverar de Sill och Mos för 135 kronor. En stor anledning till det väl tilltagna priset är nog att jag provade sillen...

Björn Hellberg har varit i Båstad sedan 1958

Ja, första året skrev jag ingenting här för då var jag bara 14 år. Men redan 1959 så började jag skriva så smått och sedan...

Berocca Bost – Billigare och Nyttigare än Redbull

När jag ramlar ur sängen vid 7.30 är jag ganska yr och trött. Nu har jag testat att ta en Berocco Bost istället för en...

Intervju med Lasse och Tora Hallströms inför premiären av hans nya film Hilma af Klint Premiär 19 oktober på Panora

Hilma är den storslagna berättelsen om svenska konstnären Hilma af Klint (1862-1944) som likt Vincent van Gogh slog igenom stort först efter sin död,...
En färgstark och fartfyll show där hitsen avlöser varandra som fyrverkerier på en nattsvart himmel i Köpenhamn.Las Vegas har kommit till Köpenhamn - Viva Wallmans