Vilken upplevelse att få  uppleva  Premiären på GES sista Turné tillsammans.

Det går bara att stanna världen en stund, och det vet Glenmark, Eriksson och Strömstedt .
”Vi har alla tre så många andra idéer och projekt som ligger och lockar och vill ju såklart hinna med så mycket som möjligt innan livet bonkar till den där stora gong-gongen”, skriver trion i ett pressmeddelande.

Sveriges Traveling Wiburys har ett helt pärlband av hits . Allt startade med hiten ”När vi gräver guld i USA” som hejade fram herrlandslaget under världsmästerskapet i fotboll 1994 och nu är GES en av Sveriges största popgrupper.

Det märks att de har trogna fans för musiken behöver  inte många takter förrän publiken startar en spontan allsång. Orups Hit ”Regn hos mig” ,  Glenmarks  ”Hon har blommor i sitt hår ” och Strömstedts ”Oslagbara” där kunde alla inbitna fans texten utantill . Orup, Glenmark och Strömstedt kunde bara stå och applådera.
Ibland kunde man inbilla sig att GES bestod av fyra medlemmar. bandmedlemmarna och publiken.
Hela gänget bjöd verkligen på sig. Vi fick höra alla efterlängtade hits Hon har blommor i sitt hår”, ”Där står pojkarna på rad”, ”Om”, Oslagbara,”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA” , Magaluf, Regn hos mig och givetvis Titellåten ”Stanna världen en stund .
Vi fick även höra en raritet. Den första svensktoppsettan  som Anders Glenmark gjorde med familjen Glenmark  1972 , som heter ”Gammaldags musik” .
När GES började spelade ”När vi gräver guld i USA” förvandlades hela gången framför scenen till ett spontant Disko. Fansen  hoppade, dansade  och sjöng för full halsen. Det var verkligen en connection mellan GES och Publikum så det sprakade om det.

Jag är djupt imponerad över att Anders Glenmark som genomgått en stor operation som gjorde honom förlamad i flera månader nu åter står på scenen. Det märktes att han fortfarande har en hel del träning kvar till han kan spela gitarr. Men vilken kämpe han är !

REVIEW OVERVIEW
GES stanna världen en stund Premiär i Helsingborg 2022
Previous articleSevärda filmer med spel i fokus
Next articleAlla vägar bär till ROM
we-love-you-yeah-yeah-ges-yesVilken upplevelse att få  uppleva  Premiären på GES sista Turné tillsammans. Det märks att de har trogna fans för musiken behöver  inte många takter förrän publiken startar en spontan allsång. Orups Hit "Regn hos mig" ,  Glenmarks  "Hon har blommor i sitt hår " och Strömstedts "Oslagbara" där kunde alla inbitna fans texten utantill . Orup, Glenmark och Strömstedt kunde bara stå och applådera. Ibland kunde man inbilla sig att GES bestod av fyra medlemmar. bandmedlemmarna och publiken. När GES började spelade "När vi gräver guld i USA" förvandlades hela gången framför scenen till ett spontant Disko. Fansen  hoppade, dansade  och sjöng för full halsen. Det var verkligen en connection mellan GES och Publikum så det sprakade om det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.