Molly Sandén tog Malmö med storm

Molly Sandén är en av Sveriges största artister. 2020 fick hon 3 Grammis : årets artist , årets album och årets pop låt "Det bästa kanske inte hänt än". Hon sjöng även den Oscarsnominerade låten "Husavik. Stortorget var fullt av tusentals Mollyfans. Hon började med låten Dom skall veta och som andra låt hennes jättehit "Det bästa kanske inte hänt än. Sedan kom ett helt pärlband av hit. När Hon avslutade med Husavik, fylldes med Stortorget i Malmö med ficklampor från 1000 tals mobiler. En fingervisning om att nu röker vi inte längre då innan mobilen ,använde alla en cigarettändare

0
275

Molly Sandén är en av Sveriges största artister.

2020 fick hon 3 Grammis : årets artist , årets album och årets pop låt ”Det bästa kanske inte hänt än”. Hon sjöng även den Oscarsnominerade låten ”Husavik. Stortorget var fullt av tusentals Mollyfans. Hon började med låten Dom skall veta och som andra låt hennes jättehit ”Det bästa kanske inte hänt än. Sedan kom ett helt pärlband av hit. När Hon avslutade med Husavik, fylldes med Stortorget i Malmö med ficklampor från 1000 tals mobiler. En fingervisning om att nu röker vi inte längre då innan mobilen ,använde alla en cigarettändare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.