Häagen-Dazs vårnyhet är Hazelnut Crunch !

Häagen-Dazs styrka är att de lyckas kombinera glassen med olika ”toppings” men ändå behålla den rena glasssmaken. Vissa glasstillverkare öser i så mycket godsaker i glassen så det blir mer godis än glass. Häagen-Dazs motto är less is more. De kan även skryta med att Vanilla, Coffee, och Strawberries & Cream innehåller endast fem ingredienser. Närmare hemlagat går det inte att komma.

Hagendasz har lyckats bra med sin hasselnötsglass. Den smakar på pricken som Hagendasz vanilj som smaksatts med hasselnötskräm och kanderade hasselnötter.När jag var barn så brukade jag köpa något som hette Nötkräm i en liten plastförpackning. Det är den smaken som jag får minnesbilder av när jag tar första skeden av Hazelnut Crunch.
Oändliga sommarlov och alltid sol. De kanderade nötterna har en lång tradition i Hagendasz glassproduktion. De har kanderade macadamianötter i Macadamia Nut Brittle ,pekanötter i Pralines&Cream och Valnötter i ”Honeywalnut&Cream
Hagendasz vårnyhet ,Hazelnut Crunch är en välkommen medlem i glassfamiljen och kommer nog att hitta många fans bland de som gillar kombinationen hasselnöt och glass.
Veckotidningen ger därför Hazelnut Crunch en 4:a