Nya Batman är 1 timme för lång men skådespelarna och fotot räddar filmen

PÅ 80 talet när majoriteten rökte så var maxtiden på en bio film 1.45 efter det blev det rökpaus.

Jag minns att det var paus på Fanny och Alexander och Gandhi, som var 2 timmar.
Nya Batman är 2 timmar och 55 minuter. Det är 55 minuter för länge.
Den enda som jag personligen tycker kan göra filmer på 3 timmar  är Martin Scorsese. Både Aviator och the Irishman är 3 timmar men känns inte alls lika långa.
Jag tror att det är regin och manuset som gör att filmen känns lång. Det är många långa närbilder för att skapa Noir känsla. Batmans voice over kan ibland också bli väldigt högtravande.
När sluttexterna rullar inser han att hopp överträffar hämnd. ”Människor behöver hopp”, säger han. ”Att veta att någon finns där ute för dem. Staden är arg. Staden kommer inte att förändras, men jag måste försöka.”

När jag såg trailern på Spiderman så är jag glad över att Batman innehåller så lite digitala slagsmål .
Det verkar som dagens unga biobesökare frossar i dataspel på bioduken. Spiderman är därför etta på biotoppen.

Batmans  behållning är skådespelarna, miljöerna och fotot.

Nya Batman är en Actionfylld thriller som skildrar Batman i hans tidiga år, när han kämpar för att balansera ilska och rättfärdighet medan han undersöker ett oroande mysterium som har plågat Gotham.
Robert Pattinson spelar Batman som en desillusionerad, desperat vigilante som väckts av insikten att ilskan som förtär honomgör honom inte  bättre än den hänsynslösa seriemördaren han jagar.

John Turturro som spelar maffiabossen Carmine Falcone  är en av mina favorit karaktärs-skådespelare . Det är ingen stor roll men han äger varje ruta han är med i. Zoe Kravitz som spelar en variant av Batwoman, har bra kemi med Patterson. Hon är som en modern bondbrud. orädd, bra på slåss och snabb i käften.
Collin Farell är svår att känna igen i sin Peguin kostym. Han är som en helt annan person. Man lade mycket tid på att masken skulle se ut som hans riktiga ansikte.  Farell spelar pingvinen på ett humoristiskt och  övertygande sätt .

Personligen tycker jag mer om Christian Bale som Batman. En rolig tanke är att American Psycho heter Patrick Bateman och Bruce Wayne heter Batman. Båda rollerna spelas av Christian Bale.

Robert Pattinson och  Zoë Kravitz pratar om den nya Batman filmen>>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Tre bra tips för att få ditt bagage snabbare efter flygresan

Ibland vill man ha med sina 20 kilo och en hel bag full med shampoo och balsam och då får man checka in sin...

Snyggare efter sex? 5 skönhetsfördelar med att ligga

Tydligen så är "sex-glow" inte en myt. En ny studie visar att det finns flera fördelar med sex när det kommer till skönhet. Endorfiner, bättre...

Spiderman -Homecoming -en given Matinéfilm

Spider-Man: Homecoming Spiderman är en film som har glimten i ögat genom hela filmen . Den har även en bra förklaring till hur Spiderman kan...

Kan jag frysa det här eller inte ? Vi reder ut begreppet

Saker du kan frysa in Pajdeg, pizzadeg, bröddeg Olika sorters deg förvaras med fördel i frysen. Gör en större sats och frys in i lagom stora...
Nya Batman är 1 timme för lång men skådespelarna och fotot räddar filmenBatmans  behållning är skådespelarna, miljöerna och fotot. Personligen tycker jag mer om Christian Bale som Batman. Jag tror att det är regin och manuset som gör att filmen känns lång. Det är många långa närbilder för att skapa Noir känsla. Batmans voice over kan ibland också bli väldigt högtravande.