vi testar Quinoa chips från Eat Real

Eat Reals produkter är både gluten fria och veganska. De innehåller 21 gram fett per hundra gram chips.

Eat Real Quinoa Chips gjorda av quinoa. Krispiga snacks av naturliga ingredienser som finns i flera goda smaker. Vegansk och glutenfri.

Eatreal snacks bygger på tre enkla begrepp: smak, näring och naturliga ingredienser. Chipsen är fria från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel, vilket innebär att du äter ett hälsosammare tilltugg.

Kommer i påsar i lagom portionsstorlek 80 gram  som är perfekta för favoritprogrammet i tv soffan eller under festens förmingel när du vill ha ett lite nyttigare alternativ till grillchipsen.

Finns i fyra smaker:

  • Tomat & Vitlök

  • Hot & Spicy

  • SourCream Chives

  • Chili Lime

Vi har testat Sourcream och gräslök. De är väldigt lätta i smaken. Kryddblandningen är väldigt mild. Då mycket av smaken finns i fettet så smakar chipsen väldigt mycket light, sa en kollega på tidningen. Jag håller med. Tar man bort socker och fett , smakar produkten väldigt nyttigt och mycket luft.

Jag tycker de är väldigt goda men de andra i testpatrullen tyckte  inte att de smakade så mycket.

Vill man göra en kompromiss och äta nyttigt men ändå med full smak så rekommenderar jag min egen favorit ,Estrella  Linschips som har 40 % mindre fett men smakar ändå som riktiga chips .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

10 smarta tips som ger dig fina fötter

Våra fötter ger oss rörelsefrihet! Krånglar de märks det snart i resten av kroppen. Ego har 10 enkla tips som ger dig fina, friska...

Kan du bli sjuk av att gå ut med blött hår – vad säger experterna?

En grej man alltid fick höra när man var liten var att om man gick ut med blött hår när det var kallt –...

The Commuter- En spännande thriller med Liam Neeson

Liam Neeson är en mångsidig skådespelare som har spelat huvudrollen i allt från gripande dramer som Schindlers list och romantiska dramer och på senaste...

Växlingsfirman bluffar då det är billigare att betala med kort utomlands än att växla

Det är DYRARE att växla pengar i Sverige . Det är BILLIGARE att betala med kort och det är kostnadsfritt att ta ut pengar i...