Bali -Det dysfunktionella paradiset

Resan tar 20 timmar. Du får 9 dagar på hotell för 12.000 per person. Ving börjar i mars så regnperioden är över. 

eller

I Januari är alla panka efter Jul och Nyår. Dessutom måste vi spara ihop till en skidresa till februarilovet. Det betyder att 7 januari faller alla priser som en sten. I Januari är det regnperiod i Asien så då är priserna som allra billigast.

Första gången du reser till ett nytt resmål  som inte är charter är risken alltid störst att du blir lurad. Med tanke på att flygbiljetterna alltid köps utifrån av Ving reguljärt så pressar de priserna genom att hitta hotell som gör sig bra på bild men som ligger 5 km från Kuta Beach. I Miami är Miami Beach ute vid motorvägen medan South Beach är vid Ocean Beach och Art Deco Kvarteren.

10 dagar kostar 10000 på samma hotell som Vingresor tar 24.000 för , men då ingår flyg . Om du flyger till Singapore först med Qatar för 6500 per person retur  och sedan Air Asia för 1200 retur , så kommer du undan  med  7700  för flyget per person  och 1500 för hotellet för båda . Då ligger hotellet 5 min promenad från Kuta Beach Centrum. Kuta  Beach är flera mil lång så centralt  enligt resebyrån är 7 km från Centrum. Dessutom varför bo på ett fyrstjärnigt hotell ? Jo för det enda du kan göra i Sanur är sola, bada och äta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Vad händer om du slutar äta socker under en månad ?

Det är inte bara det som kallas socker på innehållsförteckningen som ger tomma kalorier. Modifierad stärkelse, fruktpuré, laktos och fruktjuice innehåller också ämnen som omvandlas...

Nyår förknippas av många med en nystart och så har det troligen varit sedan urminnes tider.

  Den 31 december firar vi nyår. Men så har det inte alltid varit. När vi firar det nya årets ankomst och hur vi firar det,...

Orange is the New Snack

När jag beställer in en högrevsburgare så blir det alltid med sötpotatis till , då jag gillar verkligen smaken av pumpa och potatis . Vilken...

6 efterrätter som går att förbereda dagen innan

  Alla älskar en dessert som går att förbereda – helst dagen före. Här bjuder vi på sex efterrätter som kan vara både goda och exklusiva. Oavsett...

Richard Hoberts nya film Kärleksbevis får premiär 14 oktober

Den 14 oktober är det svensk biopremiär för Richard Hoberts psykologiska thriller Kärleksbevis, som utspelar sig på Österlen. I huvudrollerna ses Rolf Lassgård, Livia Millhagen och Hedda Rehnberg. SE TRAILER HÄR! Thomas och Marie...