Sovställningen som leder till sex

Det är madrassföretaget Mattress Advisor som har gjort en undersökning och tagit reda på vilka sovställningar som heterosexuella par föredrar och oftast sover i. Studien avslöjar också vilken sovställning som enligt studien lättast leder till sex. Kan du gissa vilken?

Sovställningarna män och kvinnor föredrar

I undersökningen har man jämfört 1000 heterosexuella par. De sovpositioner som är mest populära bland kvinnor är rygg mot rygg när man inte rör vid varandra, rygg mot rygg nära varandra och att vara lilla skeden när man ska sova.

Männen gillar däremot mest att vara stora skeden och älskar både att skeda nära och en bit ifrån sin partner. Att sova rygg mot rygg nära varandra hamnar också på topp-tre-listan.

Sovställningarna som män och kvinnor inte gillar

Företaget har också tagit reda på vilka sovställningar som par inte föredrar. Bland män är det rygg mot rygg långt ifrån varandra, när han ligger på rygg och hon är halvt över samt nära skedning där mannen är stora skeden.

Bland kvinnor är de störigaste positionerna bland annat att vara stora skeden samt att ligga rygg mot rygg  långt ifrån varandra.

Sovställningen som leder till sex

Mattress Advisor har även sammanställt information över vilka sovställningar som lättast leder till sex. Den bästa är då att man somnar ansikte mot ansikte samtidigt som man kramar om varandra.

Ju mer närhet, desto större chans för sex. Ja, i alla fall enligt studien!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Italiensk glass bäst i världen

Italiensk Gelato finns nu i så gott som alla länder, och överallt är det äkta italiensk glass. Jag säger bara Roger Moore !! Det...

Bästa strandmackan

Här är min favoritare när jag skall gå på stranden och vill ha med något gott till lunch. En advokado, en tomat, svartpeppar och...

10 smarta tips som ger dig fina fötter

Våra fötter ger oss rörelsefrihet! Krånglar de märks det snart i resten av kroppen. Ego har 10 enkla tips som ger dig fina, friska...

Lalehs sommarprat går att lyssna på flera gånger

Lalehs program handlar om  uppväxten, vägen till musiken och nu producentkarriären i Los Angeles. Hon beskriver hur hon som barn är urless på att följa med...