Sjöjungfrun Athiraa kan vara under vattnet i 3 min

Vad var det som gjorde att du blev Sjöjungfru ?

Jag föddes 1989 och det var samma år som Disney´s  Den lilla sjöjungfrun fick premiär. När jag besökte Disneyland i Frankrike  som 4-åring så blev jag väldigt inspirerad av Ariel, som var den lilla sjöjungfrun. Vatten har dessutom alltid varit en naturlig del av mitt liv. 2012 köpte jag min första fena  och har sedan dess jobbat som Sjöjungfru på event och barnkalas. Det är roligt att Ariel, en sjöjungfrun, som längtade så mycket efter att få  ben och bli mänsklig, inspirerat  så många tjejer att önska att de var sjöjungfrur.

Miss Mermaid Sweden 2017

Jag var  den allra första svenska deltagaren i Miss Mermaid International, så jag hade ingen aning om vad jag förväntade mig! Det var fantastiskt att träffa sjöjungfrur från hela världen, de var alla så vänliga, skickliga och roliga!  Många av dem är nu  mina vänner för livet. Det var underbart att fly från den kalla vinteren i Sverige för att omfamna det varma och  soliga  Egypten. De bästa delarna, förutom att träffa  nya vänner  att ha kul med, var att växa som en sjöjungfru.
Vi tränade simning, blev fotograferade. Fick  dyka  djupt ner i Röda havet, simma vid korallrev och till och med göra en liten sjöjungfru dans tillsammans på scenen! Jag flyttade mina gränser och simmade djupare och längre.  Jag lärde mig så mycket!
Jag fick även lära mig några saker om hur du rör dig och poserar bäst som modell  och även bra tips om catwalking från våra experter, vilket var nytt för mig som sysslat enbart med mermaiding. Den sista kvällen var magisk. Vi hade en fest  i en nattklubb där vi sjöjungfrur simmade i poolen, med de andra gästerna i publiken. Det var ett fantastiskt äventyr!

Fridyker 3 minuter

Jag har tränat mycket på min simteknik och att  hålla andan under vattnet. Jag fridyker också och mitt personliga rekord är 3 minuter under vatten.

Tips om du vill simma som en Sjöjungfru

När någon som aldrig har haft på sig en fena skall prova på för första gången så brukar jag säga till  den personen att lägga sig på rygg då  är det mycket lättare. Det är som en dans med höfterna i vattnet för att få till den bästa tekniken.

sjöjungfru video

Vill du anlita  Athiraa för ett evenemang eller barnkalas så kan du nå henne på hennes hemsida  http://svensksjöjungfru.nu

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Lisa Nilsson bjuder på en komplett show

Lisa Nilsson har en stor publik I Danmark så det är givetvis fullsatt  i Glassalen på Tivoli. Hon har även med medverkat in den...

Sleepless bra action med Jamie Foxx

Sleepless- LA confidential och farlig förbindelse på samma gång Jamie Foxx spelar Las Vegas-polisen Vincent Downs som arbetar undercover för att avslöja korrupta poliser och...

LOPPISLOUNGE ÄR EN BLUFF

Loppislounge är en affärside som inte skyltar med att stölder är allmänt förekommande. Varför skulle Loppislounge ha mindre snattare än andra butiker ? Därför ersätter inte...

Bästa sättet att värma mat i mikron -gör ett hål i mitten

Den stora guiden hur du bäst värmer rester Lagom till lunch är det många som ska värma upp rester. Oavsett om du värmer rester i ugn...

Björn Hellberg har varit i Båstad sedan 1958

Ja, första året skrev jag ingenting här för då var jag bara 14 år. Men redan 1959 så började jag skriva så smått och sedan...