Känslan av privatplan i första klass med flygbolaget Emirates

Har du någon gång drömt om att flyga första klass? Att få sitta med ett glas champagne och verkligen kunna njuta av de tråkiga flygtimmarna?
Flygbolaget Emirates är kända för sin lyxiga service och har flera år i rad utnämnts som ett av världens bästa flygbolag. Nu har de steppat upp ytterligare med en, om möjligt, ännu lyxigare första klass ombord på Boeing 777-300ER, skriver Forbes.

Till att börja med har varje passagerare nu tre kvadratmeter var. På den ytan finns en säng, bord och sittplatser, garderober och helt egna fönster. Självklart finns det dörrar och väggar så att du kan vara helt isolerad från resten av planet.

Bildkälla: Emirates

Du har en 32 tums TV där du kan streama över 2 500 kanaler. Blir du sugen på mat? Då kan du ringa personalen via videosamtal. I en speciell lucka kan personalen ge dig mat utan att du behöver störas.

Utsikt? Du får dels ett fönster där du kan, precis som vanligt, se ut över molnen MEN du får också två fönster som är virtuella och sänder via kameror på utsidan av planet. Så att du kan se allt som händer runt planet.

Tycker du att de vanliga flygplansstrumporna du får vid långa resor är tråkiga? Då är det här flyget perfekt för dig.

Titta bara på alla saker du får:

Emirates första klass nyttBildkälla: Emirates

Om du väljer att sitta i passagerarstolen och inte ligga i den sköna sängen så finns det något häftigt du kan göra. Det går nämligen att ställa in stolen på ”noll gravitation”. Detta ska göra att det känns som att du är i rymden och viktlös och utvilad, skriver Forbes.

När du kommer fram till valt resemål så får du skjuts till hotellet i en mercedes limousin. .

Hur mycket det kostar?  77 000 kronor  kostar den här  lyxresan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

STAUNING – Dansk Whisky i världsklass

Staunings Whisky har en påtaglig styrka. Det märks att styrkan är på 48 % Men samtidigt så är Stauning inte tung eller har en ekfatskaraktär. Den...

Love & Mercy – Gripande film om Brian Wilson

Filmen börjar  i LA  hos en Cadillac återförsäljare där Brian Wilson  (John Cusack) sitter i en bil tillsammans med en förbryllad men öppen cadillac-försäljare...

Tre bra tips för att få ditt bagage snabbare efter flygresan

Ibland vill man ha med sina 20 kilo och en hel bag full med shampoo och balsam och då får man checka in sin...

Redbull Winter edition 2022 är fikon_äpple

Årets Winter edition får bottenbetyg av Veckotidningen

Underlätta flygresan – smarta tips inför din resa

  Före resan till flygplatsen Viktigast är att du har din biljett och ditt pass i ordning. Kontrollera passets giltighetstid, till vissa länder krävs att passet...