Kärleken flyttar in – Höstens mysiga må-bra film

Charmtrollet Reese Witherspoon spelar huvudrollen Alice Keeney som flyttar tillbaka till Los Angeles med sina två döttrar för hennes äktenskap behöver en paus då maken jobbar för mycket. Där träffar hon tre killar som försöker slå igenom i Hollywood. Då de saknar bostad får de bo i hennes gästhus.
Regissören Hallie Meyers-Shyer är dotter till en av de mest framgångsrika kvinnliga regissörerna (Nancy Meyers)  i Hollywood inom dramakomedigenren.  Om du sett The Holliday med Cameron Diaz och  Kate Winslet  som byter hem under en julhelg så kommer du att störtgilla denna fimen. Alla har gott om pengar och inredningsarkitekter till sina lägenheter även om de är arbetslösa. Alice försörjer sig med homestyling på halvtid  och alla killarna får jobb som regissör eller skådespelare. Hela filmen är som en mysig utlandssemester på ett 5-stjärnigt hotell där vardagen befinner sig bakom låsta dörrar. Hurra för eskapismen och lyxen i LA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Besök renoverade Colloseum med Svensk guide

När jag besökte Rom för första gången 1988, så var Collosseum en ruin och det var gratis att gå in och titta på den...

Bali -Det dysfunktionella paradiset

Resan tar 20 timmar. Du får 9 dagar på hotell för 12.000 per person. Ving börjar i mars så regnperioden är över.  eller I Januari är...

The Alchemist blir bästa restaurang i Danmark i The White Guide.

Under Måndagkvällen den 28 oktober 2019  blev restaurangen The Alchemist utsedd till Danmarks bästa restaurang enligt The White Guide.

Tonic test till Sveriges bästa Gin

Innan vi går in på Tonicen,  så är det viktigt att ta upp glaset. Ska det vara ett High-ball glas eller en vin kupa?...

Las Vegas- The City of Sin

Innan Smartphones så var Las Vegas, valspråk. Det som händer i Vegas, stannar i Vegas. Nu när alla videofilmar allt så är det svårt...