Kärleken flyttar in – Höstens mysiga må-bra film

Charmtrollet Reese Witherspoon spelar huvudrollen Alice Keeney som flyttar tillbaka till Los Angeles med sina två döttrar för hennes äktenskap behöver en paus då maken jobbar för mycket. Där träffar hon tre killar som försöker slå igenom i Hollywood. Då de saknar bostad får de bo i hennes gästhus.
Regissören Hallie Meyers-Shyer är dotter till en av de mest framgångsrika kvinnliga regissörerna (Nancy Meyers)  i Hollywood inom dramakomedigenren.  Om du sett The Holliday med Cameron Diaz och  Kate Winslet  som byter hem under en julhelg så kommer du att störtgilla denna fimen. Alla har gott om pengar och inredningsarkitekter till sina lägenheter även om de är arbetslösa. Alice försörjer sig med homestyling på halvtid  och alla killarna får jobb som regissör eller skådespelare. Hela filmen är som en mysig utlandssemester på ett 5-stjärnigt hotell där vardagen befinner sig bakom låsta dörrar. Hurra för eskapismen och lyxen i LA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Ostbågar av linser är godare och knaprigare än med majs

Estrella följer upp sin succé Linschips med Linsbågar , som är ostbågar gjorda av linser. Linsbågarna är verkligen goda, de smakar mer som de mindre...

Så håller du vikten efter 40 genom att äta mindre

Mätt betyder gå upp i vikt. för 100 år sedan då 80 % av allt arbete var fysiskt så behövde vi äta rejält. Vi gick...

Richard Hoberts nya film Kärleksbevis får premiär 14 oktober

Den 14 oktober är det svensk biopremiär för Richard Hoberts psykologiska thriller Kärleksbevis, som utspelar sig på Österlen. I huvudrollerna ses Rolf Lassgård, Livia Millhagen och Hedda Rehnberg. SE TRAILER HÄR! Thomas och Marie...

Kanske sista gången vi fick se ett av världens bästa band -Toto

Deras hit Africa” har passerat över 1 miljard streams . Jag hörde dem första gången när jag var tonåring och sedan var jag såld. Jag...

Därför är 9 till 5 så svårt för kreativa människor

  Inget dödar kreativiteten lika mycket som stämpelklocka och 9 till 5-schema. I en ny rapport från The Atlantic framgår det att kreativa människor arbetar i...