FLORIDA ÄR BILLIGAST OCH LUGNAST I JANUARI

 


Miami är mitt val då det är dags för  vinter-semester. I Januari är priserna som lägst och vädret är perfekt. På Gran Canaria är det oftast sandstormar. Thailand tar ett dygn att åka till och när du kommer fram skruvar du fram klockan så du får jetlag vid ankomsten. På fakeparadiset Bali regnar det och i Europa är det för kallt. Los Angles är underbart men det är 30 minuters tågresa  till stranden om du bor i Hollywood. Dessutom är det riktigt kallt och farligt vid havet när solen går ner.
Miami är perfekt, du kan gå och cykla  överallt eller om du har tålamod och vänta så lan du  ta lokalbussen, den kostar bara kostar 25 cent. Dessutom är det oftast 22 grader på natten så du fryser aldrig.
Jag bor alltid på södra delen av ön, South Beach då det är som en egen stad där du inte behöver bil. På Miami Beach finns bara bostadskvarter, stranden och Collins Avenue. South Beach är mellan första och tjuofjärde gatan /first-24nd street. Om du har en budget på 40.000 för en två veckors semester så är det lätt att hitta hotell i South Beach. Det är också lätt att bli lurad då du bokar prisvärda hotell på Miami Beach och du måste ta taxi till South Beach. På Miami Beach är det bara ”Resorts”, där du befinner dig på hotellet hela veckan. Utanför hotellet finns bara motorvägen. Bussen går sällan och hyra bil är ekonomiskt själv mord. På SOBE Hostel kan du få ett enkelrum för 780 kronor  5 minuter från Art Deco kvarteren.

Taxi 32 dollar
Dela transferbuss med andra som skall till South Beach 20 dollar 

Länk till shuttlebussen >>

 BILLIGAST

Flygbussen /Airport flyer  från flygplatsen kostar 2.65 Dollar.  Följ skyltarna till Miami International Airport (MIA) Metrorail station.

Bussen går till Lincoln Rd., Washington Ave.

Länk till flygbussen>>

  Du går av på   3rd and Washington . Du går rakt över gatan och där ligger SOBE Hostel . Bor du på Seagull går du av på 22nd street eller  lincoln road mall . Seagull ligger på 22nd and Collins . Bussen stannar på Washington. Är du osäker kan du dela shuttlebuss med andra och de kör dig direkt till Hotellet för 20 dollar.

Fler artiklar om Miami>> 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Pantheon i Rom

Det kostar inget att besöka Pantheon Beskrivning till hur du kommer till Pantheon Det som utmärker Hadrianus Pantheon, och det som templet är mest känt för,...

Anna och Alice är Matilda i Malmö Operas nya Musikal

Den 15 mars får Musikalen Matilda , premiär på Malmö Opera. Efter nästan ett års träning så är nu 23 barn äntligen redo att...

The Intern -Höstens mysigaste film

Höstens mysigaste film som gör att du för 2 timmar glömmer att vädret suger och det är mörkt och kallt ute. Nancy Meyers som...

Kan jag frysa det här eller inte ? Vi reder ut begreppet

Saker du kan frysa in Pajdeg, pizzadeg, bröddeg Olika sorters deg förvaras med fördel i frysen. Gör en större sats och frys in i lagom stora...

Lidls nya Magnum Choklad får full pott

Chococrisp skulle kostat 30 kronor om det hade varit GB men nu får vi en hel kartong för det priset. 6 rejäla glasspinnar för...