Billig och god mat i Miami

Den godaste frukosten har de på den Kubanska restaurangen Las Olas.

Las Olas på 5th Street and Euclid>>

Frukosten kostar 5 dollar och du blir proppmätt. De har även väldigt gott kubanskt kaffe – Cafe con leche. Hett Kaffe med mjölk och rejält med socker för 1.50 dollar. I frukosten ingår juice och kaffe con leche.  Frukosten består av Scrambled eggs, bacon och kubansk baguette som de rostar i en smörgåsgrill.

Väldigt god Terayaki sås och en rejäl portion. Kostar 7 dollar. Nästan ännu uppe vid Lincoln Road Mall så du behöver cykel eller åka buss. Då jag bor på 3rd and Washington  så brukar det ta emot när jag kommit till 10th and Collins. Men ibland så åker jag till den stora gågatan ”Licoln Road Mall” och då passar jag  på att äta lunch på Fuji Teryaki.

Puerto Sagua – Populär Kuban på South Beach

På 8th Street and Collins ligger en av Miamis mest populära cubanska restauranger. Det är vällagad och genuin kubansk mat även om den är relativt dyr för att vara husmanskost. Jag brukar köpa en av deras lunchklassiker. Kyckling med kubanska kryddor, ris och stekta matbananer.

 

Turistfällor på Oceandrive

Det är många turister som blir lockade att äta frukost eller lunch  på Ocean Drive. Det är gatan som går längs med stranden och de pastellfärgade hotellen. Du blir dock lurad och betalar massor för läget och får små portioner för bluffpriser. Det som kostar 7.99 går inte att äta utan den slutliga notan brukar hamna på 15 dollar.  Jag brukade ibland gå till Daily News Café då de hade en hygglig frukost. Men senast jag var där fick jag betala 14 dollar för kall mat, ett litet glas apelsinjuice och en kopp kaffe. Inte värt pengarna. 

När jag var i Miami senast så hade hamburger restaurangen ”Johnny Rockets samma frukost för 2.99  som Daily News Café tar 14 dollar för . Det är mitt bästa förslag om du vill sitta på  Ocean Drive , och titta på stranden och folk som passerar förbi, utan att  bli plockad på pengar. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Årets Diggiloo är 9 presenter i en biljett

  Det märks att vi varit svältfödda på konserter. Både artisterna och publiken var på topphumör hela kvällen. Måns Möller fick hela Arenan att gapskratta åt...

Dune imponerar

Denis Villeneuve som står bakom Sicario” (2015) , ”Arrival” (2016) och ”Blade runner 2049” (2017) imponerar på nytt  i Science Fictions eposet Dune. David Lynch...

Alla vägar bär till ROM

Regionen Lazzio där Rom ligger, är en fattigare del av Italien än Toscana. Det märks på att maten är dyrare och av sämre kvalitet. Rom...

Packa som ett proffs och håll stilen på resan

Trots att du inte är hemma, utan full tillgång till din garderob och klädvård, finns det inga ursäkter för att inte vara välklädd när...

Dolda tillgångar- Intressant tidsdokument

Katherine Johnson, Dorothy Vaughn och Mary Jackson var tre briljanta kvinnor som jobbade för NASA och var hjärnorna bakom en av historiens största projekt,...