Billig och god mat i Miami

Den godaste frukosten har de på den Kubanska restaurangen Las Olas.

Las Olas på 5th Street and Euclid>>

Frukosten kostar 5 dollar och du blir proppmätt. De har även väldigt gott kubanskt kaffe – Cafe con leche. Hett Kaffe med mjölk och rejält med socker för 1.50 dollar. I frukosten ingår juice och kaffe con leche.  Frukosten består av Scrambled eggs, bacon och kubansk baguette som de rostar i en smörgåsgrill.

Väldigt god Terayaki sås och en rejäl portion. Kostar 7 dollar. Nästan ännu uppe vid Lincoln Road Mall så du behöver cykel eller åka buss. Då jag bor på 3rd and Washington  så brukar det ta emot när jag kommit till 10th and Collins. Men ibland så åker jag till den stora gågatan ”Licoln Road Mall” och då passar jag  på att äta lunch på Fuji Teryaki.

Puerto Sagua – Populär Kuban på South Beach

På 8th Street and Collins ligger en av Miamis mest populära cubanska restauranger. Det är vällagad och genuin kubansk mat även om den är relativt dyr för att vara husmanskost. Jag brukar köpa en av deras lunchklassiker. Kyckling med kubanska kryddor, ris och stekta matbananer.

 

Turistfällor på Oceandrive

Det är många turister som blir lockade att äta frukost eller lunch  på Ocean Drive. Det är gatan som går längs med stranden och de pastellfärgade hotellen. Du blir dock lurad och betalar massor för läget och får små portioner för bluffpriser. Det som kostar 7.99 går inte att äta utan den slutliga notan brukar hamna på 15 dollar.  Jag brukade ibland gå till Daily News Café då de hade en hygglig frukost. Men senast jag var där fick jag betala 14 dollar för kall mat, ett litet glas apelsinjuice och en kopp kaffe. Inte värt pengarna. 

När jag var i Miami senast så hade hamburger restaurangen ”Johnny Rockets samma frukost för 2.99  som Daily News Café tar 14 dollar för . Det är mitt bästa förslag om du vill sitta på  Ocean Drive , och titta på stranden och folk som passerar förbi, utan att  bli plockad på pengar. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Spoonery är outstanding som Fredagsmys

Det är alltid kö till Slottstadens mest populära restaurang. På 5 min kan du ta med dig en näringsrik, otroligt god och smaskig gryta hem...

The Commuter- En spännande thriller med Liam Neeson

Liam Neeson är en mångsidig skådespelare som har spelat huvudrollen i allt från gripande dramer som Schindlers list och romantiska dramer och på senaste...

Så håller du vikten efter 40 genom att äta mindre

Mätt betyder gå upp i vikt. för 100 år sedan då 80 % av allt arbete var fysiskt så behövde vi äta rejält. Vi gick...

Nya stjärnskottet Josefin Söderqvist släpper debutsingeln “Nu från noll”

  Den 23-åriga artisten, låtskrivaren och producenten Josefin Söderqvist från Nynäshamn är uppvuxen med flera musiker och musikskapare i familjen. Den 26 augusti släpper Josefin sin...

Italiensk matguide

Frukosten vid medelhavet skiljer sig från den svenska då medelhavsbor föredrar att äta en liten croissant och en stark kopp espresso istället för en...