Dolda tillgångar- Intressant tidsdokument

Katherine Johnson, Dorothy Vaughn och Mary Jackson var tre briljanta kvinnor som jobbade för NASA och var hjärnorna bakom en av historiens största projekt, John Glenns uppskjutning i rymden. Det var en fantastisk bedrift som återgav USA sitt självförtroende och inspirerade resten av världen. Trion krossade alla kön och rasbarriärer och blev en inspirationskälla för kommande generationer att drömma stort.

 Rymden är jättespännande . Jag gillar filmer med Astronaut-tema . I historiska filmer vill jag helst att regissören inte anlitar filmstjärnor, då jag vill inte förknippa någon känd skådis med en historisk person. Var därför lite orolig att Kevin Kostner som spelar Nasa-chefen inte skulle passa in, men han är en otroligt skicklig skådespelare som har gjort fantastiska Filmer.

Två av mina favoriter är Mr Brooks där han spelar mot William Hurt och Oliver Stones film ”JFK” där han spelade åklagaren som utredde mordet på JFK.
Att Octavia Spencer från Bad Santa 2 blev oscarsnominerad för bästa biroll är lite svårt att förstå då Janelle Monaè vann rising star award för sin roll i filmen moonlight på Black Film Critics Circle Awards.
Taraji P. Henson har tidigare blivit oscarsnominerad för sin roll I Benjamin Button mot Brad Pitt. Visserligen har Octavia vunnit en Oscar 2011 för sin roll i the Help men jag tycker inte Octavia gjorde en bättre insats än Taraji eller Janelle. Att hon medverkade i Bad Santa 2 efter hon fått en Oscar begriper jag inte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Mina bästa semestertips

Mina bästa semestertips får du om du klickar på bilderna . Trevlig resa !

Premiär för årets julmust – kan slå nytt rekord

  Årets julmustpremiär är äntligen här. Redan idag, den 3 oktober, kan alla julmustälskare släcka törsten med årets första julmustbrygd från Apotekarnes som är Sveriges mest...

En enkel guide till att välja toppar som passar dig

Det finns en del saker att tänka på när man ska välja en snygg topp, och i den här guiden går vi igenom hur...

Rosé Gin med frisk smak av grapefrukt

Skånska Spritfabriken överraskar igen med en ny spännande Gin . Denna gång har de lagrat sin Gin på Bordeaux fat ,och därmed får Ginen...

Alla vägar bär till ROM

Regionen Lazzio där Rom ligger, är en fattigare del av Italien än Toscana. Det märks på att maten är dyrare och av sämre kvalitet. Rom...