Las Vegas har kommit till Köpenhamn – Viva Wallmans

JAG ÄR IMPONERAD ÖVER ÅRETS SHOW SOM ÄR EN RIKTIG SHOWSTOPPER .

När du kommer till Wallmans blir du visad till ditt bord av servicepersonalen som är mycket vänlig och ser till  att du blir serverad mat under hela föreställningen.

Den vegetariska huvudrätten som var Asiatisk Nudelsoppa med tofu, svamp och friterad blomkål var fantastiskt god.

Inledningen rivstartar med att Robert Lukian  bjuder på flera fartfyllda nummer.
Många gånger är det samspelet mellan ljus och scenografi och artister som gör att Wallmans är en riktig showstopper.
Akrobaterna överträffar varandra med att hänga högt upp i luften och göra halsbrytande konster. Min egen favorit är när den sanslöst vältränade akrobaten Jonathan Young hänger viktlös i luften.  Musiken ger numret ytterligare en dimension och akrobaten lyckas förmedla känslan av att han kan flyga som den grekiske äventyraren Ikaros, för att sedan krypa ihop till att bli en larv som sedan sträcker ut sig och blir en vacker fjäril.

Kvällens Värdinna är Megan Moore aka Thomas Rosendal, som själv uppträder i ett uppskattat nummer som hyllar Dolly Parton.
Sedan kommer  ett  ”Elvis Presley” nummer  – Dedikerat en av 1900-talets mest betydelsefulla kulturikoner. Helt i hans anda levererar Wallmans en Elvis-show med många kostymbyten, magnifik scenografi och en mängd odödliga hits som t.ex. ”Blue Suede Shoes ”, ”, ”An American Trilogy” och ”Burning Love”.
När sångarna sjunger Jailhouse Rock” börjar publiken att vifta med servetterna som är en gammal tradition på Wallmans. Servett-viftning är en rungande applåd.
De internationella akrobaterna Jamie & Beata imponerar  stort  med sitt imponerande och vågade ”hand-to-hand”-nummer. Jamie framför också ett fenomenalt, internationellt hyllat badkarsnummer.
Publikum fick även  nöjet att uppleva Jonathan Young,  en brilliant  artist som briljerar med sitt komiska ”Chinese Pole”-nummer på en sex meter hög stolpe.

Det stora finalnumret i VIVA är tillägnat den svenska producenten och låtskrivaren Max Martin, som har producerat och skrivit för stora stjärnor som Britney Spears, Backstreet Boys, Bon Jovi och Katy Perry.

Max Martin  har mer än 25 nummer 1 hitsinglar .Det är bara Lennon/McCartney som haft fler topp_placeringar än Max Martin. Ett imponerande CV.
Vi fick höra  låtarna  ”Baby One More Time”, ”I Want It That Way”, ”It’s My Life” och ”I Kissed a girl ” fick publikum att dansa, sjunga och vifta med servetterna .

Ett färgstarkt och fartfyllt  nummer, där hitsen avlöser varandra som fyrverkerier på en nattsvart himmel i Köpenhamn.
För er som inte fått nog av en show som innehåller ALLT  så finns det även möjlighet att dansa hela natten lång i Cirkusbygningens Nattklubb.

Nu skjuter vi igång diskoteket !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Vattenmelonjuicen består till 75 % av äpplejuice

Innehållsdeklaration är vanligtvis så att ingredienserna står i storleksordning. Men när det gäller Innocents summeredition så  luras man så det visslar om det. Den färskpressade...

Spagetti med köttfärssås lika gott som i Italien

De flesta spagettisåser som är färdiglagade i burk smakar inte hemlagat. Jag som dessutom hatar det som alla andra älskar , har ett helvete att...

Borg – Vad krävs för att bli bäst i världen ?

Lennart Bergelin, Borgs tränare  sammanfattar filmen bra med sin replik. För dig är inte tennis en hobby , det är blodigt allvar och därför...

En dag i Rom

Vaknar 7.00 . Promenerar nerför Spagna, strosar ner för Via Condotti. Solen är redan uppe och värmer skönt. Himlen är knallblå och jag känner...
Las Vegas har kommit till Köpenhamn - Viva WallmansEn färgstark och fartfyll show där hitsen avlöser varandra som fyrverkerier på en nattsvart himmel i Köpenhamn.